Пълната гама от услуги, които извършваме...

 

Уеб дизайн

Изработка на уеб сайт дизайн. При създаването на визията за всяка Интернет страница ние се ръководим от посланията, идеите и нуждите, които клиентът желае да внедри в своята онлайн визитка. Всъщност "Уеб дизайн" е събирателното наименование на комплексната услуга, която ще получите с изграждането на сайта Ви. В нея влизат графичен дизайн и програмиране, оформяне на текстовото и снимковото съдържание, оптимизация за лесното намиране на Вашия уеб сайт чрез Google и други търсачки... Нашата крайна цел е да получите продукт, който да се превърне в неизменна част от бизнеса Ви и да го тласка към все по-високи резултати.
Уеб дизайн студио DieS Web предлага на своите клиенти избор измежду три основни пакета за изграждане на Интернет сайт - "Компактен", "Бизнес" и "Премиум", задоволявайки по този начин конкретните нужди на различните видове клиенти.
Цена: от 299 лева
(за пакет "Презентационен сайт")
Запитване за сайт!


 

Редизайн

Вие вече имате уеб сайт, но той не е това което сте очаквали, с времето е остарял и информацията в него не е актуална, нуждаете се от съвет относно визията му или просто искате да промените конкретна част от него? Ние ще му направим цялостен или частичен редизайн, като запазим всичко, което може да бъде запазено от стария му облик. По този начин естествено ще Ви спестим повторното плащане за работа, която вече е свършена.
Цена: по договаряне
Запитване за редизайн!


 

Поддръжка

За да е атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт, онлайн магазин или уеб портал се нуждае от регулярна поддръжка и актуализация. Сред услугите, които предлагаме са: редактиране и добавяне на текстово или графично съдържание, създаване на нови страници, разработка на рекламни кампании за популяризиране на сайта в Интернет, обновяване на новини, актуални оферти и премахване на остарала информация.
Цена: от 20 лева на месец
(за актуализация на текст и изображения в до 5 вътрешни страници)
Абонамент: според конкретните нужди
Запитване за поддръжка!


 

SEO (Search Engine Optimization) - оптимизиране за търсещи машини

Процес по оптимизиране на сайт, който води до по-лесно намиране на сайта и повишаване на неговата популярност. След качествено извършена SEO - сайтът ще се класира по-добре в резултатите от търсене в Google и става лесно откриваем от клиенти.
- Максимална оптимизация на съдържанието и МЕТА таговете по стандартите на W3C
- Регистрация в над 150 български и световни уеб директории и портали
- Преобразуване на динамичните страници в статични
- Създаване на XML Sitemap, препращане при липсваща страница и грешка 404, редактиране на HTML и CSS грешки и т.н.
Цена: Първоначална оптимизация на статичен сайт до 10 страници : 70 лева
Абонамент: според конкретните нужди
Запитване за SEO!


 

Лого дизайн

Създаване на уникален фирмен знак, който да бъде важна част от корпоративната Ви идентичност. Лого, което да използвате във вашите визитки, в шаблоните на писмата, в поздравителните картички или рекламни материали.
Цена: по договаряне
Запитване за изработка на лого!

Други услуги

В процес на промяна...